25 april 2009

kärlek

Begravning.
Ett fint avsked av en äldre släkting. Tårar och mycket kärlek och ännu en påminnelse om vad som är viktigt här i livet.


Låt de alla ljuva åren bli de bästa i vårt liv...Solen skiner och pysslandet har flyttat utomhus.
Två och en halv meter ståltråd och över 600 pärlor...
Ett skapande som ger tid till eftertanke.


Käre H. Vila i frid.
Och hälsa mormor och morfar är du snäll...

.

25 kommentarer:

 1. Jag gråter här vid min dator trots att jag varken känner dig eller ens vet vem din släkting är...
  Vackert med mormor och morfar, fick mig att tänka på att jag bara har mormor kvar och att jag bävar inför den dagen hon inte finns hos mig längre... Kan hon få dricka kaffe med dina då tror du?

  SvaraRadera
 2. Så vackert du skriver Milla!! OCh fina bilder!
  Ha en så mysig lördag du kan
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Känner med dej i dina svåra stunder... Livet är så värdefullt, det är så viktigt att verkligen stanna upp och tänka efter vad som är viktigast! Hoppas du trots allt får en bra helg och får känna solen i ansiktet. Kram Milla

  SvaraRadera
 4. Du och jag är i fas. Begravde själv min mormors bror igår, och tänkte som du...Hälsa mormor och morfar... Det finns så mycket viktigt i livet som man inte stannar upp och tar vara på. Han var den sista i sin generation i sin familj, nästa generation är ju mamma och pappas och det skrämmer mig... Men samtidigt går livet vidare, och med på begravningen var även en släktings helt nyfödde son. Som ett klart tecken på att livet går vidare. Och solen värmde, och det var ett vackert farväl. Tack för dina ord.

  SvaraRadera
 5. Så tråkigt att ha någon man känner som gått bort! Men så skönt det måste vara för denna någon som har en efterlevande som dig som bryr sig så mycket. Det hoppas jag att jag också har när det är min tur att vandra vidare längre fram.

  Vackert hjärta - tid och eftertanke!

  Kram Jenny
  Lilla huset på prärien

  SvaraRadera
 6. Känner med dig! Skickar många kramar!

  SvaraRadera
 7. Visst är det sorgligt att man måste vara med om tråkiga saker för att påminnas om det viktiga i livet. Känner med dig då jag själv var i samma situation för inte så länge sen. Men som tur är har vi alla vackra minnen kvar. Det är en gåva att få ta fram dem och minnas å´ njuta
  Sköt om dig vännen och minns allt det fina. Kramar Bibbi

  SvaraRadera
 8. Du skrivet så underbart, det svämmar över i ögon på mej. Är känslig när det gäller sånt. Är helt förstörd varje gång jag åker från mitt x-grav (barnens pappa) men det beror mycket på den stora olyckan vi hade för 5 år sen då många omkom och de ligger oxå precis jämte han, mycket känslor.

  Att trä så många pärlor ger tid att tänka.....undrar vad det ska bli?

  Ha det så gott och kramar från mej!

  SvaraRadera
 9. Jag beklagar. =(

  Tröstkramar från mig

  /Malin I&D

  SvaraRadera
 10. Beklagar sorgen.
  Vilket vackert hjärta det blev, gjorde en gång en lampskärm till mamma med ståltråd och en h****vetets massa pärlor =)
  Kramar om

  SvaraRadera
 11. Du skriver så fint, Milla!
  Alltid ledsamt när någon nära går bort, många tårar och saknad! Och visst tänker man till lite extra på vad som är viktigt i livet, vid sådana här tillfällen!
  Så stort hjärta, härligt att sitta och trä det och tänka egna tankar!

  Jag blir alltid så glad för dina kommentarer... de lyser av positivitet! Jag tycker absolut att du ska pröva betong igen, det är jättekul!
  Ha en fin dag och vecka!
  Kramar till dig!

  SvaraRadera
 12. Jag beklagar sorgen...tänk om man alltid kunde ha sina nära och kära omkring sig! När det väl är dags att "hämta någon", kan de inte ta en ond människa som inte har här att göra längre..! Min mormor miste sin bästa väninna sedan 62 år tillbaka för en tid sedan. Jag känner så med henne, sen många år tillbaka har de pratat i telefon varenda dag och varit ute och rest tillsammans och nu finns hon inte mer. Min mormor fick dessutom se henne sakta tyna bort och som med vilken nära vän/familjemedlem som helst måste det ha varit fruktansvärt. Sänder en tanke till min mormor som jag hoppas har många många år kvar!

  Ha en så bra dag du bara kan och tänk på vad du har...

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 13. Har en morfar som sedan snart ett år sedan ligger på ett hem. Så otroligt ledsamt.... Han är vekligen min stora .....Du skriver som vanligt vackert och man får alltid en tanke att stanna upp vid när man läser. Tack för det!!! Kram min vän. Anna

  SvaraRadera
 14. Det är alltid så sorgligt när någon när och kär går bort. Och det är i stunder som dessa man verkligen inser att man bör ta till vara på varandra och visa Kärlek till sin omgivning, för det är ju liksom det som ÄR självaste Livet. Liksom du tror jag absolut hälsningen är framförd och säkert sitter de där och myser över nybryggt kaffe och skvallrar...:) Vackert PärlHjärta du gjort!

  Trolda - kramar :)

  SvaraRadera
 15. Begravningar är lika vackra som sorgliga. Ett tillfälle att tänka på våra kära och fundera över vad som är viktigt i livet. Sorgligt nog behöver vi ofta skakas om för att börja tänka på vad vi värdesätter mest. Hoppas att man blir klokare efterhand som åren går.
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Så vackert hjärta! Så fint skrivet av dig oxå! Ha en bra vecka! Kram :)

  SvaraRadera
 17. Dina ord gjorde att jag stannade upp och tänkte efter...hur skört livet är! Men jag vill tro att de ser mig där uppe, det känns liksom tryggare då.
  Kramen.

  SvaraRadera
 18. Vad fint du skriver. Beklagar sorgen!

  Jovars jag hade tur som fick den sista blå korgen;) Hade tänkt ha ett olivträd i men de billiga som de sålde på netto va slut... Får se vad jag hittar på nu ;)

  Så du har rollat ditt bord, håller det? O vad använde du för slags färg?

  Kramar

  SvaraRadera
 19. STOOORA kramar till dig och de nära!

  SvaraRadera
 20. En begravning kan verkligen vara tuff, men är ändå så viktig för att få den där studen till att sörja och säga adjö.

  Imponerad över mängden pärlor och tålamodet det förmodligen krävde. Så fint det blev!

  SvaraRadera
 21. Tack snälla för goá ord!!!!

  - Här inne får man alltid en dos av en duktig skrivare!!!! eftersänksamma nyttiga ord!!! jag som skriver som en kråka,, och skriver exakt som jag pratar,,, helt svenska lektions fel =) =)

  - Tråkigt med tråkigheter,,, men ni ses igen,,, sånt vet jag!!!!

  Ha en bra vecka! duuu, jag är med i den andra tidningen idag, sitter här helt nervös och spänd, för alla tycks ha fått den redan utom jag!!!! grrr, varför utsätter jag mig för sånt här,,, kan jag ju undra =) muttrar =)

  Stor kram j

  SvaraRadera
 22. Tänk att livet är så närvarande i dödens närhet... Man blir påmind om vad som är viktigt i tillvaron och får ett annat perspektiv.

  Alla de mina är borta nu - både föräldrar och far- och morföräldrar. Det är tidigt att ha förlorat dom redan nu, men det är inget vi råder över. Jag gläds åt de jag har kvar. Tänder ett ljus ibland och tänker på de som dött. Men för mig är de inte borta - de finns hos mig i varje sekund. Jag känner att det är så.

  Skickar dig massor med de varmaste kramar!
  Anette

  SvaraRadera
 23. Åh, så fint Du skriver. Man behöver påminnas om det där ibland, att ta till vara på livet. Min mormor och morfar var världens bästa, precis som Dina, visst är det skönt med sådana minnen. Kram på Dig´.

  SvaraRadera
 24. Vad tråkigt att höra, jag beklagar sorgen!

  Svar: Jag tror man måste logga in för att kunna skriva en kommentar på wehega, tyvärr. Kram på dig

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...